بهار بی خزان

مذهبی - اجتماعی - ادبی

بهار بی خزان

مذهبی - اجتماعی - ادبی

سوسیس و کالباس 60% به پایین با گوشت لاشه !؟

بهداشت وسلامتی

اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداری 26 نمونه سوسیس و کالباس و همبرگر ازمراکز عرضه و فروشگاه های زنجیره ای نموده و این نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت.از بیست نمونه سوسیس و کالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند



مواردمردودی نشان می دهد که تولیدکنندگان از چربی صفاقی( چربی موجود در دستگاه گوارش ولابه لای روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسی و ریه ، عروق، رگ و اعصاب و بافت پیوندی ( پوست رگ و پی و چربی ضایعات گوشتی) یعنی بافت هایی خاص که عضله نیستند و تولیدکنندگان طبق استاندارد ملی مجاز به استفاده از این بخش از لاشه دام درتولید فرآورده های گوشتی نیستند استفاده شده است.


نام های ایشان که تولید با استفاده از بافت های غیر مجاز داشته اند:

1-کالباس خشک تیکه ای 60 درصد شام شام
2- کالباس خشک 60 درصد آندره
3- کالباس خشک 60 درصد مروارید سفید گلبرگ
4- کالباس خشک دانمارکی 62 درصد سولیکو(کاله تهران)
5- کالباس خشک 60 درصد آرکا
6- کالباس خشک مارتادلا 50 درصدآرشاک ( کیلا)
7- کالباس خشک 60 درصد صنوبر
8- کالباس لیوز 55 درصد دارا (راجی)
9- سوسیس آلمانی 40 درصد شوکا طعام
10-کوکتل گوشت سولیکو 55 درصد کاله تهران
11-سوسیس کوکتل 55 درصد شام شام
12-سوسیس آلمانی 40 درصد گوشتیران
13-کوکتل 55 درصد مروارید سفید گلبرگ
14-کوکتل 60 درصد آرشاک (کیلا)
15-سوسیس آلمانی 40 درصد ماسیس
16-سوسیس آلمانی 40 درصد آدلی
17-سوسیس آلمانی 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولی 60 درصد کابی آمل

روابط عمومی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد